HTML

Ha kérdése van, hívjon!

+36 30 630 9919

info@kyokei.hu

Friss topikok

Szimpatikus az ötlet? Mi a következő lépés?

2008.05.08. 10:00 Kyokei


Örülünk, hogy Ön elkötelezett vállalkozása nyereségesebbé tétele mellett. Ennek valóban legjobb módja, hogy új szolgáltatással bővíti vállalkozását. Lépjen be a siker világába!

A döntés meghozatala az első lépés. Munkatársaink már ekkor készek minden segítséget megadni, bármilyen kérdése van az általunk kínált üzleti lehetőséggel, illetőleg a masszázsfotellel kapcsolatban!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalt munkatársaink kérésére mindent elintéznek Önnek! Elmagyarázzák a rendelés módját, tájékoztatják a masszázsfotel megfelelő elhelyezéséről, annak méreteiről.

Önnek csak azt kell eldöntenie, hová helyezi el új masszázsfoteljét!


Telefonon vagy e-mailben egyeztetjük Önnel a kiszállítás időpontját és a fizetés módját! Ezt követően munkatársunk kiszállítja a masszázsfotelt, beüzemeli, elmagyarázza annak működését, és válaszol az esetleges kérdésekre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr83453129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása