HTML

Ha kérdése van, hívjon!

+36 30 630 9919

info@kyokei.hu

Friss topikok

Hol számíthat a legnagyobb sikerre a pénzbedobós masszázsszolgáltatásból?

2008.05.06. 10:00 Kyokei



Gondoljunk bele, hogy mi magunk hol tudnánk a legjobban relaxálni, illetve mikor érezzük igazán nagy szükségét egy pár perces felfrissülésnek?


Általában olyan helyeken a legnépszerűbb a masszázsfotel, ahol sokat kell várakozniuk az ügyfeleknek, mégis nyugodt, elegáns környezetben teszik ezt. Egy másik titok, ha olyan helyre helyezzük el a masszázsfotelt, ahol a vendégek, ügyfeleink komfortosan, esetleg otthon érzik magukat. Erre a legalkalmasabbak az összeszokott közösségek, baráti társaságok, mint például egy zárt vendégkörrel rendelkező szolgáltató.



Most adunk néhány ötletet, hová lenne érdemes Önnek masszázsfotelt elhelyezni:

 
Wellness szállodák, hotelek, kisebb panziókitt olyan extra szolgáltatást kínálhat pihenni vágyó vendégeinek, ami napjainkban még ritkaság, de egyre inkább elvárás. Egy kényeztető masszázsfotel népszerű lesz vendégei körében!
 
Konferenciacentrumoka konferenciák szünetében egy kis kávé és süti. Mit szólnának ügyfelei, ha inkább masszázst kínálna nekik, hogy felfrissülten folytathassák a konferenciát? Járjon egy lépéssel versenytársai előtt! Kínáljon masszázst ügyfeleinek!
 
Edzőtermek, sportközpontok, uszodák, gyógyfürdőka sport, a mozgás mind olyan tevékenység, ami után jól esik egy frissítő masszázs. Azok a vendégek, akik ilyen létesítményeket látogatnak, szívesen fogják venni a lehetőséget, hogy sportolás után ellazíthatják izmaikat a masszázsfotel.
 
Szépségszalonok, kozmetikák, fodrászatokitt adott a zárt, baráti közösség, ahová a vendégek inkább barátként érkeznek, így valóban el tudnak lazulni masszázs közben. Másfelől gyakran előfordul, hogy várakozni kell a szalonokban, így ezt az időt is hasznosan és pihentetően tölthetik vendégei. Helyezzen el egy masszázsfotelt szalonjában "barátai" számára!
 
Fogorvosok, más magánorvos rendelőknincs is annál rosszabb, mintha az orvosnál kell várakoznunk. Egy nyugtató masszázs csökkenti a feszültséget. Egy valódi, exkluzív környezetben a vendégei szívesen veszik a masszázsfotel által nyújtott exkluzív szolgáltatást.
 
Autószalonok, szervizekautóvásárlás, autójavítás… szinte kivétel nélkül várni kell a hosszú adminisztráció miatt. Kínáljon ügyfeleinek olyan lehetőséget, mellyel kellemesen telhetnek az egyébként üres percek, így valóban frissen és pihenten távoznak szalonjából.
 
Kiállítások, vásárokminden nagy kiállításon kérdés, hogy teheti standját vonzóbbá leendő ügyfelei számára. Kínáljon nekik egy kényeztető masszázst – akár egy ingyen zseton segítségével –, és biztos lehet benne, hogy a masszázsfotelból szívesebben fogják hallgatni ajánlatát!
 


Önnek más ötlete van? Ossza meg velünk! Támogatni fogjuk a megvalósításban!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr75453091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása