HTML

Ha kérdése van, hívjon!

+36 30 630 9919

info@kyokei.hu

Friss topikok

Mit jelent a shiatsu?

2011.05.05. 10:00 Kyokei_masszázsfotel

A shiatsu a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő, japánból származó alternatív gyógyító mód. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A masszázsgörgők a meridiánok mentén az akupunktúrális pontok nyomásával utánozzák a legprofibb masszőrök tenyér- vagy ujjnyomásos gyógymasszázsát.

Nyomást gyakorolnak a mélyen fekvő izomszövetekre és lazításra kényszerítik azt. Felszabadítják a blokkokat, segítenek megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját. Izomgörcsök feloldásával hozzájárulnak a mozgékonyság és a testtartás javításához. Egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink enyhítésének a masszázsgörgö igen hatékony eszköze.

A nyomó masszázs megfelelő erővel ránehezedik és szétoszlatja a csomókat, amelyek az adott pillanatban még erősebb fájdalom mellett hozzák meg a lazulást és enyhülést.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr21514749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása